Categoriën

VWO profiel Economie en Maatschappij

VWO profiel Economie en Maatschappij

  • € 2.971,00

Productcode

VWOPECMA

Categorie

VMBO/HAVO/VWO

Verkoper

NHA Thuisstudies (NL)

Specificaties

Opleidingsniveau

VWO

Merk

NHA opleidingen

Artikelcode

VWOPECMA

Duur van opleiding

30 maanden

Productomschrijving

kanten op kan.

Met VWO profiel Economie&Maatschappij worden vele verschillende onderwerpen behandeld. Door de combinatie van economische theorieën en maatschappelijke veranderingen leer je steeds meer over de wereld buiten. Je bent bekend met de samenleving en de economie in de wereld. Door deze verschillende onderwerpen leer je op een inspirerende manier hoe je onderwerpen in het dagelijks leven kunt toepassen.

De lessen van dit VWO profiel zorgen ervoor dat je begrijpt hoe verschillende sociale, politieke en economische processen met elkaar samenhangen. Dit stelt je in staat de kennis toe te passen in jouw carrière en het dagelijks leven. Je bent onder andere bekend met rechtssysteem, consumptiegoederen en financieringstechnieken. Dit zal je toeleiden naar je vervolgopleiding of beroepsrichting.

Bovendien leer je ook kritisch te analyseren en anders naar actualiteiten om te kijken. Zaken als scherpstellen, verhelderen van grote problemen, besluiten maken en conflictbeheersing komen allemaal aan bod. Je bent klaar om je VWO profiel Economie&Maatschappij afronden en de wereld te veroveren.