Categoriën

VWO profiel Natuur en Gezondheid

VWO profiel Natuur en Gezondheid

  • € 2.861,00

Productcode

VWOPNAGZ

Categorie

VMBO/HAVO/VWO

Verkoper

NHA Thuisstudies (NL)

Specificaties

Opleidingsniveau

VWO

Merk

NHA opleidingen

Artikelcode

VWOPNAGZ

Duur van opleiding

30 maanden

Productomschrijving

unnen invullen? Dan is dit jouw unieke kans!

Het VWO profiel Natuur en Gezondheid biedt een perfecte basis voor een vervolgopleiding op het gebied van Geneeskunde of milieu. Aan de hand van de lessen die je krijgt, leer je zorgvuldig omgaan met de gezondheid van mens en milieu. Studenten krijgen hier les op basisniveaus van wiskunde, natuurkunde, biologie, scheikunde en astronomie. Dankzij de brede basis die je opdoet, ben je goed voorbereid op vervolgopleidingen.

Met VWO profiel Natuur en Gezondheid krijg je de unieke kans om in de breedte te studeren en naar een persoonlijk doel toe te werken. Er wordt voor studenten een optimale leeromgeving gecreëerd, waarin competenties worden ontwikkeld. Je leert heel gericht de theorie toepassen en daardoor krijg je een goed inzicht in het vakgebied.

Ook komen er bij Natuur en Gezondheid veel loopbaankennis aan bod, zoals duurzaamheid, verantwoordelijkheid en empathisch leiderschap. Je leert niet alleen hoe je je kennis kunt toepassen, maar ook hoe je het vak beter kunt begrijpen. Door de combinatie van de verschillende leerstofonderdelen zal de studie je leven voor altijd verrijken.