Categoriën

VWO profiel Natuur en Techniek

VWO profiel Natuur en Techniek

  • € 2.861,00

Productcode

VWOPNATEC

Categorie

VMBO/HAVO/VWO

Verkoper

NHA Thuisstudies (NL)

Specificaties

Opleidingsniveau

VWO

Merk

NHA opleidingen

Artikelcode

VWOPNATEC

Duur van opleiding

30 maanden

Productomschrijving

ondig opgeleid worden en je scherp houden met betrekking tot aardrijkskundige uitdagingen en feiten? Dan is het VWO profiel Natuur en Techniek een goede keuze voor jou.

Het VWO profiel Natuur en Techniek biedt leerlingen de gelegenheid om zich grondig bekwaam te maken op het gebied van exacte berekeningen waarbij wetenschappelijke nauwkeurigheid en logica centraal staan. De vakken die worden gegeven op dit niveau, leiden leerlingen op tot specialisten op het gebied van aardrijkskundige uitdagingen en feiten. Dit maakt het profiel Natuur en Techniek een aantrekkelijk onderdeel van het VWO.

Leerlingen die kiezen voor dit profiel, worden alle uitdagingen aangeboden die nodig zijn voor een grondige opleiding. Natuurkunde, chemie, aardrijkskunde en wiskunde zijn onderdelen van deze opleiding. Tijdens deze lessen zal de focus liggen op het oplossen van puzzelen, rekentaakjes en problemen die berekeningen en logica vereisen. Met of zonder computer.

Tenslotte biedt het VWO profiel Natuur en Techniek leerlingen meer inzicht in complexe wetenschappelijke situaties. Na afloop van deze profielcursus beschikken leerlingen over een intensieve vervolmaking van de interesses en studies die kenmerkend zijn voor het VWO niveau.

Vergelijkbare producten