Categoriën

Benson Black Series 4.16.BL Limited Edition

Benson Black Series 4.16.BL Limited Edition

  • € 899,00

Productcode

8962

Categorie

Watchwinders

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Benson

Artikelcode

8962

Model

4.16.BL Limited Edition

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

ieder een afzonderlijke instelling voor de minuten, de aantallen draaibewegingen en de richting van het opwinden.

De Benson Black Series watchwinders behoren tot de meest luxe lijn van Nederlands meest iconische horlogemerken. Met de hand gemaakt, deze watchwinders combineren modernste techniek en prachtige afwerking met een stijlvol design. Deze Benson Black Series 4.16.BL Limited Edition watchwinder heeft plaats keuze voor maar liefst 4 automatische horloges. De kleine details zorgen ervoor dat deze Limited Edition watchwinder opwinden mogelijk maakt met afzonderlijke instellingen voor de minuten, de aantallen draaibewegingen en de richting van het opwinden.

De Benson Black Series 4.16.BL Limited Edition watchwinder heeft een fraaie zwarte afwerking en is voorzien van touch-gevoelige LED-verlichting. Met een onafhankelijke verlichting voor elke ruimte, een stalen en aluminium behuizing, een timeroptie van 15 minuten tot 72 uur alsmede een uitstekende beveiliging, is deze watchwinder van superieure kwaliteit. De watchwinders genieten het vertrouwen van een selecte groep klanten door de unieke functies en het inzetbare design.

Deze Benson Black Series 4.16.BLLimited Edition watchwinder is een indrukwekkend stuk technologisch vakmanschap. Het is een stijlvol accessoire in de collectie van de serieuze horlogeverzamelaar en biedt een veelzijdige oplossing voor de dagelijkse opslag en opwinding van uw mooiste horloges.