Categoriën

Benson Black Series 8.16.W

Benson Black Series 8.16.W

  • € 1.399,00

Productcode

7775

Categorie

Watchwinders

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Benson

Artikelcode

7775

Model

8.16.W

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

nog eens 6 extra horloges.

De Benson Black Series watchwinders behoren tot de meest luxe lijn van het Nederlandse merk Benson. Elk product uit deze serie wordt volledig met de hand gemaakt. Hierdoor wordt de prachtige afwerking gecombineerd met de nieuwste technologieën, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Deze unieke combinatie resulteert in stijlvol design.

De Benson Black Series 8.16.W is speciaal ontworpen om tot 8 automatische horloges mee op te winden. Hier met komt nog bij dat het vol interessante opties voor opbergruimte bevat, waardoor je nog eens 6 extra horloges erin kunt stoppen. Dankzij deze optie kun je al je horloges in een beveiliging en perfect omringster kwijt.

Al met al is de Benson Black Series 8.16.W watchwinder een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar een luxe lijn voor het opwinden en bewaren van automatische horloges. De high-end technologie en prachtige afwerking combineren goed met het stijlvolle design, waardoor het een optimale oplossing is voor iedereen die de perfecte balans tussen design en functionaliteit zoekt.