Categoriën

Gereedschapswagen / werkbank 125 cm ROOD

Gereedschapswagen / werkbank 125 cm ROOD

  • € 868,95

Productcode

5326

Categorie

Gereedschapswagens leeg

EAN

7435125538511

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5326

EAN

7435125538511

Productomschrijving

:

Deze professionele, degelijke, rode gereedschapswagen met werkbank van 125 cm is de perfecte oplossing voor al uw klusactiviteiten. Met het vaste kunststof frame met kunststof wielen heeft u een sterk en duurzaam product dat u toegankelijkheid biedt naar het gereedschap dat u nodig heeft. Het houten werkblad van de bank maakt het ook mogelijk om deze als een stabiele werkbank te gebruiken, perfect voor al uw kleine klussen.

Voor het opbergen en organiseren van al uw gereedschap heeft deze rode gereedschapswagen 4 laden die soepel openschuiven en comfortabel sluiten. U hoeft elke keer als je gereedschap nodig hebt gemakkelijk en handig naar het benodigde te zoeken. Daarnaast heeft deze trolley een verbinding voor twee uitstekende gereedschapswagens of om op te bergen.

Met deze robuuste, professionele én stijlvolle rode gereedschapswagen met werkbank van 125 cm kunt u perfect gestructureerd en effectief uw klussen uitvoeren. De bank heeft 4 laden voor het Opbergen van al uw gereedschap, een stabiel houten blad voor het uitvoeren van klustaken en de mogelijkheid om twee uitstekende gereedschapswagens te verbinden voor extra opbergruimte. Met één klik heb je toegang tot al je gereedschap, waar je maar wilt!