Categoriën

HBM PROFI 283-delige DeLuxe Hoge gereedschapswagen ZWART

HBM PROFI 283-delige DeLuxe Hoge gereedschapswagen ZWART

  • € 1.318,90

Productcode

5264

Categorie

Gereedschapswagens gevuld

EAN

7435125082014

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5264

EAN

7435125082014

Productomschrijving

2 stil)

De HBM PROFI 283-delige DeLuxe Hoge Gereedschapswagen ZWART is ontworpen voor professioneel gebruik en is perfect geschikt voor iedereen die een stijlvolle, veilige en volwaardige werkplaats nodig heeft. Deze duurzame toolkit heeft een aantal krachtige kenmerken, waaronder 7 dubbel kogelgelagerde laden die volledig geopend kunnen worden, een antislipmat in elke lade, een dikke rubberen topmat, een robuuste opstaande rand rondom en een centraal cilinderslot met twee sleutels. Bovendien zijn alle laden zeer stevig en makkelijk te verplaatsen, dankzij de zware kwaliteit wielen met afmeting 125 x 50 mm.

Deze professioneel uitgevoerde HBM gereedschapswagen biedt je alles wat je nodig hebt in een stijlvol, veilig en uiterst functional pakket. Dankzij de vergrendelbare laden en de gebruiksvriendelijke antisliplaag blijft alles perfect in de goede positie, en de handige opstaande rand laat je toe snel te zoeken naar wat je nodig hebt. Uitstekende kabelmanagement en een hoogwaardig cilinderslot met twee sleutels zorgen ervoor dat je je toolkit met een gerust hart kunt gebruiken en opbergen.

Met deze complete HBM PROFI 283-delige DeLuxe Hoge Gereedschapswagen ZWART ben je verzekerd van een hoogwaardige, stevige en professionele werkplaatservaring. De ergonomisch ontworpen laden en het stijlvolle ontwerp maken de toolkit perfect geschikt voor alles van montage tot reparatie. Of je nu een professional bent of een eerste timer, deze gereedschapswagen is een goede keuze.