Categoriën

HBM 760 mm wals- zet- en knipcombinatie

HBM 760 mm wals- zet- en knipcombinatie

  • € 857,95

Productcode

13823

Categorie

Diversen

EAN

7435125515543

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

13823

EAN

7435125515543

Productomschrijving

om een lange levensduur te verzekeren.

De HBM 760 mm wals- zet- en knipcombinatie is de perfecte toevoeging aan elke professionele werkplaats. Door de veelzijdige functionaliteiten is de machine geschikt voor het werken met alle soorten metaal. Met een gewicht van 140 kg staat de machine stevig en is eenvoudig te bedienen. De U-vormige geleiders zorgen ervoor dat het metaal er strak in komt te zitten, waarmee de integriteit van het metaal wordt gegarandeerd.

Geproduceerd van hoogwaardige materialen, is het essentieel deze machine goed te onderhouden. Aangeraden wordt om de machine regelmatig met machineolie te behandelen voor een lange levensduur. Zachte doeken zorgen ervoor dat het vuil makkelijk verwijderd kan worden, waardoor de machine altijd optimaal presteert. Het is een grote investering, maar omdat de machine zo veelzijdig is, haalt u er jarenlang plezier uit.

Met de HBM 760 mm wals- zet- en knipcombinatie bent u verzekerd van een uiterst betrouwbaar en veelzijdig gereedschap. Of u nu kleine of grote stukken metaal bewerkt, het resultaat staat garant. Neem de tijd om de machine onder handen te nemen en laat deze lange tijd meegaan.