Categoriën

HBM M3 - M12 pneumatische taparm

HBM M3 - M12 pneumatische taparm

  • € 1.098,90

Productcode

14042

Categorie

Tappen&snijplaten

EAN

7435125274280

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14042

EAN

7435125274280

Productomschrijving

en.

Met deze HBM M3 - M12 pneumatische taparm vereenvoudigt u het mechanisch aanbrengen van tappen in een oogwenk. Links-rechts schakeling is mogelijk op deze flexibele machine, waarbij de tapkop kantelbaar is voor meer flexibiliteit tijdens het werken. Het ruimtebesparende design en het geringe gewicht maken deze pneumatische taparm ideaal voor veeleisende toepassingen. In combinatie met de verschillende mogelijkheden biedt de taparm de gebruiker een uitgebreide en efficiënte mogelijkheid om tappen aan te brengen.

De visueel aantrekkelijke en solide constructie biedt betrouwbare prestaties bij het gebruik, waardoor u comfortabel en efficiënt kunt werken. Deze pneumatische taparm heeft een lage geluidsdruk, waardoor de gebruiker optimaal kan genieten van het werk. De aan/uitschakelaar is toegankelijk voor meer spelruimte voor deze easy-to-use apparaat.

De HBM M3 - M12 pneumatische taparm is een veelzijdige tool die meerdere functies heeft, waaronder een hoge taptemporegeling, hoog draairotor, breed spanningsbereik en een hoog vermogen om automatisch te tappen. U kunt binnen no-time tappen aanbrengen met deze tool, waardoor deze een must-have is voor elke werkplaats.