Categoriën

Benson Black Series 6.16.RD Limited Edition

Benson Black Series 6.16.RD Limited Edition

  • € 1.199,00

Productcode

9030

Categorie

Watchwinders

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Benson

Artikelcode

9030

Model

6.16.RD Limited Edition

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

ieder horloge een afzonderlijke instelling.

De Benson Black Series 6.16.RD Limited Edition watchwinder is een prachtig voorbeeld van wat dit Nederlandse merk te bieden heeft. Deze watchwinder behoort tot de meest luxueuze collectie van deze fabrikant. Elke watchwinder is met de hand vervaardigd en heeft meerdere instellingen voor elk horloge. Dankzij de meest moderne technieken en prachtige afwerking heeft deze watchwinder een stijlvol design.

De Benson Black Series 6.16.RD Limited Edition watchwinder is geschikt voor het winden van maximaal 6 automatische horloges. Elke watchwinder biedt een individuele instelling voor ieder horloge. De instellingen zoals richting en tijd kunnen naar wens worden ingesteld. Daarnaast is dit uitermate geschikt voor horloges die je tussen de beweging stilzet. De watchwinder heeft meerdere opties die precies hetzelfde als de normale beweging van de pols voelt.

De Benson Black Series 6.16.RD Limited Edition watchwinder combineert functionaliteit met stijl. Het horloge kan geplaatst worden in een mooi afgesloten glazen kast, wat het horloge extra beschermt. Het resultaat is een dure uitstraling die prachtig in ieder modern interieur past. Met deze watchwinder kun je overtuigd zijn van de high-end kwaliteit.

Vergelijkbare producten