Categoriën

Benson Swiss Series Four 4.20 Black

Benson Swiss Series Four 4.20 Black

  • € 1.999,00

Productcode

8907

Categorie

Watchwinders

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Benson

Artikelcode

8907

Model

4.20 Black

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

watchwinder is voorzien van 4 programma's met elk twee verschillende richtingen geschikt voor alle gangwerken.

De Benson Swiss Series Four 4.20 Black is het nieuwste watchwinder uit de hoogstaande collectie van Benson. Het heeft hoogwaardige Zwitserse techniek en wordt volledig geassembleerd in Nederland. De motoren van deze watchwinder hebben een zeer laag geluidsniveau en behoren tot de beste op de markt. Met deze compacte watch winder kun je makkelijk 4 programma's definiëren die ieder twee verschillende richtingen hebben. Hiermee past de watchwinder op alle gangwerken op de markt.

De luxe, klassieke uitstraling maakt de watchwinder geschikt voor iedere omgeving. Het door Benson geselecteerde materiaal, geraffineerde design en het perfecte afwerking zorgen voor een fantastisch kwaliteitsproduct. Zelfs is deze watchwinder voorzien van een stille motor en bijpassende spotverlichting, welke voor geen enkel ander watchwinder merk hoeft onder te doen.

Kortom, deze elegante Benson Swiss Series Four 4.20 Black watchwinder is een eersteklas product met hoogwaardige Zwitserse techniek. De kleine design en luxe straalt een moderne stijl uit. Met deze watch winder heb je helemaal de juiste keuze gemaakt voor een watchwinder die lange tijd mee kan gaan.