Categoriën

Benson Black Series Pro 12.19.B

Benson Black Series Pro 12.19.B

  • € 1.899,00

Productcode

8469

Categorie

Watchwinders

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Benson

Artikelcode

8469

Model

12.19.B

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

zijn onder andere beveiligd met een aparte code en uitgerust met een Comfort-Mode die ervoor zorgt dat uw horloges optimaal worden geopend en gesloten.

De Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinders zijn de perfecte aanvulling voor de liefhebber en verzamelaar van horloges. Met afzonderlijke modellen voor 12 en 16 horloges, kunnen inspiratorisch ontworpen horloges nauwkeurig op hun plaats worden gehouden. Deze ambachtelijk vervaardigde modellen zijn gemaakt met de nieuwste technologie en voorzien van een hoogwaardige afwerking. Het strakke design maakt ze geschikt om te worden uitgestald.

Het zal ook de zorgen van de horlogeliefhebber helpen om zich echt te laten ontspannen. De pro-serie is beveiligd met bijbehorende codes, terwijl een Comfort-modus ervoor zorgt dat horloges volledig geopend en gesloten worden. Daarnaast bieden deze modellen ook de mogelijkheid om de opwindrichting en -snelheid te programmeren. Ook is een standby-modus inbegrepen, zodat de energiebron optimaal wordt benut.

De eenvoudig te bedienen Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinders bieden een hoogwaardige oplossing om uw mooiste horloges in topconditie te houden en met een gerust hart te laten rusten. Met innovatieve technologie, beveiliging en een aantrekkelijk design is de Black Series de perfecte accessoire voor iedere horlogeverzamelaar.

Vergelijkbare producten