Categoriën

Heisse&Söhne Collector Watchwinder 70019/105

Heisse&Söhne Collector Watchwinder 70019/105

  • € 2.199,00

Productcode

8922

Categorie

Watchwinders

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Heisse&Söhne

Artikelcode

8922

Model

Watchwinder 70019/105

Levertijd

6

Levering

4 tot 6 werkdagen

Productomschrijving

iedere windbeurt extra het gemiddelde uurwerk dat periodiek gewonden moet worden.

De Heisse & Söhne Collector 70019-105 watchwinder is een uniek product in de markt voor watchwinders. Het Duitse merk staat bekend om zijn luxe en stijlvolle ontwerp. De watchwinder beschikt over verschillende technologische kenmerken, waardoor hij perfect geschikt is voor het energie voorzien van automatische horloges. De optimale windeigenschappen zorgen ervoor dat het horloge door iedere windbeurt extra gemiddeld uurwerk periodiek gewonden wordt.

De Heisse & Söhne Collector 70019-105 watchwinder is geschikt voor horloges met een diameter van 32-45 mm. Bij aankoop wordt de watchwinder geleverd met twee kroonstops, waardoor elk horloge kantelvrij gewonden kan worden. Omdat het horloge precies in de juiste windhoek bevestigd is, garandeert Heisse & Söhne dat elk horloge op de juiste manier wordt gewonden. Daarnaast beschikt de watchwinder over een lcd-scherm dat informatie toont over de gemaakte windrondes.

Heisse & Söhne heeft de collector 70019-105 watchwinder de beste prestaties gegarandeerd. Het product is bestand tegen stof en vuil en is ontworpen met een stofwerend transparante deur. De watchwinder is het ideale product voor wie regelmatig zijn horloges wil herstellen. Het ziet er niet alleen stijlvol uit, maar zorgt daarnaast ook voor een excentrisch worden van ieder horloge.