Categoriën

Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot

Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot

  • € 2.190,00

Productcode

8716

Categorie

Watchwinders

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Paul Design

Artikelcode

8716

Model

Black Apricot

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

De Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot is een modern en elegant horloge dat een echte must-have is voor de ware horlogeconnaisseur. Deze watchwinder is uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder Japanse Mabuchi motoren, waardoor het horloge stroom krijgt. Het touchscreen-display geeft je de mogelijkheid om eenvoudig de gewenste instellingen in te stellen zoals de draairichting en het aantal omwentelingen (TPD) waarmee de horloges zijn uitgerust.

Het mooie design van de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot is ook een bijzonder aantrekkelijk detail. De schokbestendige constructie is stof- en vochtwerend en zorgen ervoor dat het horloge jaar na jaar perfect functioneert. Bovendien levert het een geruststellend gevoel dat je je kostbare bezit altijd in het mooiste en modernste design tentoongesteld hebt.

De Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot geeft je de gelegenheid om je horloges een stijlvolle kast te geven waarin je ze kunt showen en preserveren. Met deze stijlvolle watchwinder combineer je de beste technologie met het meest elegante en moderne design.