Categoriën

Benson Black Series 8.16.CF

Benson Black Series 8.16.CF

  • € 1.499,00

Productcode

7774

Categorie

Watchwinders

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Benson

Artikelcode

7774

Model

8.16.CF

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

ort 4 extra horloges.

De Benson Black Series watchwinders behoren tot de meest luxueuze lijn van dit Nederlandse watchwindermerk. Door hun rijke afwerking en moderne techniek, schitteren deze watchwinders op elk bureau, en het is duidelijk dat stijl en design niet vergeten zijn. Deze Benson Black Series 8.16.CF watchwinder is daar geen uitzondering op.

Met een aantal verschillende opwindprogramma’s en het meegeleverde afstandbedieningssysteem kan er eenvoudig een horloge ingesteld worden. Deze watchwinder is met acht plekken voor automatische horloges uitgerust, en er is ook nog ruimte voor vier extra horloges. Daarnaast bevat de Black Series een luchtgekoelde en anti-vibratie functie, die horloges optimaal blijven verzorgen.

Alle horloges worden op een stijlvolle manier tentoongesteld in de Benson Black Series 8.16.CF. Met de duurzame afwerking en innovatieve techniek die erin verwerkt zit, kun je ervan verzekerd zijn dat je horloges hier geen schade oplopen. Met zijn veelzijdigheid is dit bereik een must-have voor elke horlogeliefhebber.