Categoriën

Orbita Avanti Six Rotorwind W70001

Orbita Avanti Six Rotorwind W70001

  • € 4.199,00

Productcode

7429

Categorie

Watchwinders

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Orbita

Artikelcode

7429

Model

Six Rotorwind W70001

Levertijd

6

Levering

4 tot 6 werkdagen

Productomschrijving

vanti Six Rotorwind W70001 is een grote watchwinder waar zes automatieke horloges tegelijkertijd opgewonden kunnen worden.

De Orbita Avanti watchwinders zijn een topkwaliteit product, ontworpen in Duitsland en vervaardigd in de VS. Vanuit een idee dat horloge dragers een betrouwbare en luxe oplossing zou moeten krijgen voor het automatisch opwinden van hun horloges, bieden deze watchwinders oplossingen in twee terreinen: het Rotorwind systeem en het programmable systeem. Het Rotorwind systeem, exclusief ontworpen en gepatenteerd door Orbita, windt automatische horloges op zonder tussenkomst van een motor, eenvoudig door het schudden van het horloge, terwijl het programmable systeem werkt van een reguliere watchwinder, het windt op door rotatie.

De Orbita Avanti Six Rotorwind W70001 is een groot model watchwinder van maar liefst 33.3 cm b x 11.4 cm d x 18.4 cm h, geschikt voor zes automatische horloges. Dit is een innovatieve watchwinder voor horloge dragers die meerdere stevige, krachtige achtige collecties kunnen beheren. Het is ontworpen als een stijlvolle houten schatk opener, met zes verschillende vakken met een speciaal bedrade stijl om uw horloges op te winden zonder slijtage. Het elegante design maakt het perfect voor elke kleedkamer of kantoor op te slaan en past ook perfect in een boekenkast.

Vergelijkbare producten