Categoriën

Benson Black Series 2.16.BL Limited Edition

Benson Black Series 2.16.BL Limited Edition

  • € 699,00

Productcode

8960

Categorie

Watchwinders

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Benson

Artikelcode

8960

Model

2.16.BL Limited Edition

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

De Benson Black Series watchwinders maken deel uit van het Nederlandse merk Benson. Deze watchwinders worden met de hand gemaakt van de modernste technieken en hebben een verfijnde afwerking. Dankzij de stevige constructie, modieuze ontwerp en slimme technologie, bieden de Benson Black Series watchwinders de perfecte combinatie van stijl en kwaliteit voor al je personlijke uurwerken.

Deze Benson Black Series 2.16.BL Limited Edition watchwinder is speciaal ontworpen om twee automatische horloges tegelijkertijd in stand te houden. Een speciale kast met een draaibaar turntable in het midden, biedt ruimte aan twee extra platte winders. Elke winder is uitgerust met zacht interne cut-outs en speciale compartimenten voor juwelen. Ook heeft deze windsnelheid aanpassing en een ruststandopties.

Deze Benson Black Series 2.16.BL Limited Edition watchwinder is meer dan de perfecte tool om te genieten van je favoriete horlogecollectie. Of je nu van uurwerken hebt of op zoek bent naar een mooi cadeau, deze luxe watchwinder is een uitzonderlijke aanwinst voor elke horlogeliefhebber.