Categoriën

Benson Black Series 4.16.W

Benson Black Series 4.16.W

  • € 799,00

Productcode

7769

Categorie

Watchwinders

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Benson

Artikelcode

7769

Model

4.16.W

Levertijd

6

Levering

4 tot 6 werkdagen

Productomschrijving

losse horloges.

De Benson Black Series 4.16.W is een echte must-have voor horlogeverzamelaars. Deze watchwinder behoort tot de luxe lijn van het Nederlandse merk en wordt met de hand gemaakt. Het combineert de modernste techniek met een stijlvol design, en de afwerking is zo perfect dat je er niet omheen kan. Het uiterlijk is eerder strak en sober en hierdoor past deze watchwinder in ieder interieur.

Deze watchwinder is voorzien van het modernste windmechanisme, dat is afgestemd op het mechanische uurwerk. Het zorgt ervoor dat de horloges op de juiste manier worden opgewonden als ze in de watchwinder zitten. Daarnaast is deze watchwinder geschikt voor het opwinden van 4 automatische horloges, en heeft het ook ruimte voor losse horloges.

De Benson Black Series 4.16.W heeft een uniek en stijlvol design dat je ongetwijfeld zal bekoren. Met de perfecte afwerking en de modernste techniek is deze watchwinder een investering waar je veel plezier van zult hebben. Daarom biedt het merk maar liefst twee jaar garantie op hun producten.