Categoriën

Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.04

Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.04

  • € 898,00

Productcode

8973

Categorie

Horloges

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Davosa

Artikelcode

8973

Model

161.555.04

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

aibare keramische lugs, helftstaal en waterbestendigheid tot 300 meter, is dit watervaste horloge ongelooflijk krachtig en kwalitatief.

De Davosa Ternos Ceramic 161.555.04 is een ware must-have voor horlogeliefhebbers. Met een aansprekend design, kwalitatieve materialen en goede functionaliteit, behoort dit horloge tot de beste duikhorloges ter wereld. Het heeft een Swiss Made automatisch uurwerk met saffierglas en een blauwe wijzerplaat, wat een klassieke uitstraling geeft. De robuuste Keramische lugs zijn draaibaar, zodat de horlogebanden eenvoudig vervangen of aangepast kunnen worden aan jouw persoonlijke stijl.

De body van dit Robuuste horloge bestaat uit een mix van helftstaal en keramiek. Het heeft ook een luchtafsluiter gesp, waardoor het horloge beter bestand is tegen druk. Daarnaast is deze Davosa Ternos Ceramic horloge voorzien van een skala van 15 minuten en een datevenster aan de 3e positie, wat perfect is om gemakkelijk tijd vast te leggen. Het horloge is ook waterbestendig tot een diepte van 300 meter.

De Davosa Ternos Ceramic 161.555.04 is een perfecte combinatie van kwaliteit, stijl en functionaliteit. Of je nu binnen of buiten bent en op jouw avonturen gaat, dit horloge is een betrouwbare maatje. Met deze horloge kun je perfect tijd opmeten, verfijnen en aanpassen aan jouw persoonlijke stijl.