Categoriën

Damasko DC 57 WI

Damasko DC 57 WI

  • € 2.425,00

Productcode

5833

Categorie

Horloges

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Damasko

Artikelcode

5833

Model

WI

Levertijd

6

Levering

4 tot 6 werkdagen

Productomschrijving

standaard is bij elk Damasko horloge.

De Damasko DC57 WI horloge is een prachtige verschijning waar traditie en nostalgie centraal staan. Het horloge is vervaardigd in Duitsland met de grootste zorgvuldigheid en preciesheid, waardoor het een exclusief en kwalitatief hoogstaand horloge is. Het horloge heeft een uurwerk wat zeer duurzaam en precies is, met een kleine afwijking over de gehele batterijduur. Standaard is het horloge uitgerust met anti-magnetische bescherming, waardoor exacte tijdsweergave altijd garant staat.

Het Damasko DC57 WI horloge heeft een vintage en klassiek ontwerp dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk is. Het horloge beschikt bovendien over diverse speciale features als een datumaanduiding en een stopwatch. De kast is gemaakt van edelstaal met een bezel, band en een kroon die allemaal gemaakt zijn van sterk roestvrij staal. Bovendien is het horloge waterdicht en kan het aardig tegen stres, waardoor het een uitstekend horloge is voor dagelijks gebruik.

Met de Damasko DC57 WI heb je een zeer exclusief horloge wat allen op zeer kleine schaal wordt vervaardigd. Het horloge is comfortabel, waterbestendig en kras en stootbestendig, waardoor het een toevoeging is voor elke outfits. Het is een horloge wat naadloos combineert met klassieke, sportieve en zakelijke stijlen, en daarom het perfecte horloge is voor iedereen die preciesheid en duurzaamheid waardeert.

Vergelijkbare producten