Categoriën

MeisterSinger Circularis CC908LG

MeisterSinger Circularis CC908LG

  • € 3.699,00
  • € 5.790,00

Productcode

8782

Categorie

Horloges

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Meistersinger

Artikelcode

8782

Model

CC908LG

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

ele reptilienarmband maakt deze MeisterSinger Circularis een stijlvolle accessoire voor vele gelegenheden.

De MeisterSinger Circularis horloges hebben een klassieke uitstraling met een tijdloos ontwerp. Dit Duitse horlogemerk is bekend om zijn hoogwaardige producten met een Zwitserse kwaliteit. De CC908LG is een prachtig voorbeeld van de Circularis collectie. Het straalt een onvergelijkbaar gevoel van klasse uit door de combinatie van edelstalen kast, een elegante 18 karaat gouden lunette en blauwe wijzerplaat. Deze exclusieve horloge is voorzien van een reptilienarmband voor superieur draagcomfort.

De MeisterSinger Circularis CC908LG combineert eenvoudige elegantie met technische perfectie. Het uurwerk is uniek en is ontworpen om perfectie in elke handmatige beweging weer te geven. Het uurwerk heeft ook een anti-frictie lager die het horloge langer de tijd geeft. Door de afneembare kast is het horloge waterbestendig, waardoor het de perfecte keuze is voor alle dagelijkse activiteiten.

De MeisterSinger Circularis CC908LG is het perfecte horloge voor degenen die stijl combineren met prestatie. Het klassieke ontwerp en comfortabele dragen zorgen ervoor dat het een perfecte accessoire is voor veel gelegenheden, van informeel tot extravagante. Met dit prachtige horloge ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct met uitstekende prestaties en luxe.