Categoriën

Davosa Ternos Professional GMT 161.571.50

Davosa Ternos Professional GMT 161.571.50

  • € 1.398,00

Productcode

8489

Categorie

Horloges

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Davosa

Artikelcode

8489

Model

GMT 161.571.50

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

is dit horloge geschikt voor dagelijkse acties.

De Davosa Ternos Professional GMT is een stijlvolle horloge dat geschikt is voor zowel zakelijk, als op zondag. Het horloge, met zwarte wijzerplaat, is uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk, wat het horloge perfect maakt om bij allerlei activiteiten gebruikt te worden. Naast een helder en duidelijk leesbaar uurwerk, is het Davosa Ternos horloge ook weerbestendig (tot 300 m) waardoor dit u perfect kan dienen als duikhorloge.

Daarnaast heeft het horloge vele andere functies. Denk hierbij aan een GMT functie, tweede tijdzone display met AM/PM indicatie, datumaanduiding en 24 uurs display. Ook wordt het horloge geleverd met een uitneembaar verzilverd horlogebandje en is het voorzien van een blank polijste 42mm edelstalen kast.

De Davosa Ternos Professional GMT 161.571.50 horloge is dan ook duidelijk een aanrader voor de horlogeliefhebber die kwaliteit en functionaliteit met elkaar combineren. Het horloge is behalve enorm stijlvol, ook enorm krachtig en meer dan geschikt voor dagelijkse acties.

Vergelijkbare producten