Categoriën

Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.09

Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.09

  • € 1.458,00

Productcode

9049

Categorie

Horloges

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Davosa

Artikelcode

9049

Model

161.590.09

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

emet Ceramic bezel is dit prachtige horloge de perfecte meerdaagse reisgenoot.

De Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.09 horloge met zwarte wijzerplaat is een van de beste duikhorloges die in dit segment verkrijgbaar zijn. Alleen al vanwege zijn aansprekende design, zijn kwalitatieve materialen en gebruiksvriendelijkheid is dit horloge een echte aanrader. Het is uitgerust met een officieel Swiss made automatisch uurwerk, een uitleesbare tijdzone indicatie (GMT) en een fraaie keramische bezel om het design af te maken. Zo is dit Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.09 model met zwarte wijzerplaat perfect geschikt als meerdaagse reisgenoot.

Het horloge heeft een klassieke look die even stijlvol als robuust oogt. De matte afwerking herinnert aan de aantrekkingskracht van de oceanen en de onoverwinnelijke kracht van het water. Bovendien is het horloge, afhankelijk van de wijzigingen in druk, diepte en temperatuur, bestand tegen een waterdichtheid van maximaal 200 meter. Ook de saffierglasmond levert hieraan een bijdrage, gezien deze is uitgerust met scratch resistant coatings.

Al met al is de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.09 horloge een stuk kwaliteit met een tijdloze look. Het design en kwaliteit sluiten naadloos aan bij de specificaties, wat resulteert in de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Of het nu om zakelijke kleding of casual outfits gaat, met dit werkelijk prachtige horloge sta je zeker goed.

Vergelijkbare producten