Categoriën

Davosa Ternos Professional TT GMT 161.571.60

Davosa Ternos Professional TT GMT 161.571.60

  • € 1.458,00

Productcode

8989

Categorie

Horloges

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Davosa

Artikelcode

8989

Model

TT GMT 161.571.60

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

urwerk staat deze chronograaf garant voor een uitstekend uurwerk.

De Davosa Ternos Professional TT GMT horloges zijn van hoge kwaliteit en behoren daarmee tot de beste duikhorloges ter wereld. Het prachtige design met vergulde lijnen en details maken het een plaatje waar je wat langer naar wilt kijken. De materialen waaruit dit horloge is vervaardigd geven het stevigheid en duurzaamheid. Wij urenplezier blijft hierdoor gegarandeerd.

Het Davosa Ternos Professional TT GMT 161.571.60 horloge is uitgerust met een Stellar Automatic Swiss Made uurwerk wat vanuit elke hoek soepel en doeltreffend werkt. De tellers en wijzers zijn afleesbaar waardoor je kunt zien hoe lang je dag bestaat. Je kunt ook op eenvoudige wijze de datum instellen. Daarnaast heeft dit horloge een GMT functie waardoor je de tweede tijdzone probleemloos kunt instellen.

Met de elegante uitstraling en robuustefunctionaliteiten is dit Davosa Ternos Professional TT GMT 161.571.60 horloge met zwarte wijzerplaat een echte aanrader voor de horlogeliefhebber. Het biedt veel comfort en is een absolute must-have voor de moderne man of vrouw die houdt van een kwalitatief en betrouwbaar horloge.