Categoriën

Lumag Germany vlindermachine 92cm

Lumag Germany vlindermachine 92cm

  • € 1.274,90

Productcode

3176

Categorie

Vlindermachines

EAN

7435121955961

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Lumag

Artikelcode

3176

EAN

7435121955961

Productomschrijving

ine is geschikt voor zowel zware als lichtere werkzaamheden.

De Lumag Germany vlindermachine BT900 is een perfecte oplossing voor het glad en netjes afwerken van betonvloeren. De vleugels kunnen eenvoudig traploos worden ingesteld door aan de handgreep - die door middel van een draaiknop eenvoudig op de gewenste werkhoogte is in te stellen - te draaien. De macine is stevig, met comfortabele en ergonomisch gevormde handgrepen en bedieningshendel, waardoor hij ook geschikt is voor zwaardere werkzaamheden.

De macine heeft een 92 cm werkbreedte. Hiermee biedt de vlindermachine van Lumag Germany een hoge efficiency, waardoor de benodigde tijd voor het beoogde resultaat verkort wordt. Door de stevige bouwkwaliteit is de macine ook geschikt voor zwaar zwaarwerk, zoals het verwijderen van betonpuin, het gereedmaken van de vloer voor de plaatsing van een vloer, of het heuvelen of het gladstrijken van grote oppervlakken.

De vlindermachine is eenvoudig in gebruik en door de via de handgreep easy to use. Door de vergrendelknop aan de achterkant van de macine, is deze gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien heeft de Lumag Germany vlindermachine een beveiligingsschakelaar om het apparaat onmiddellijk uit te schakelen in geval van noodsituaties, wat een betrouwbare en veilige werking garandeert.