Categoriën

LUMAG WKB-300 onkruidborstelmachine 5 Pk

LUMAG WKB-300 onkruidborstelmachine 5 Pk

  • € 1.582,90

Productcode

5139

Categorie

Veegmachines

EAN

4047424006740

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Lumag

Artikelcode

5139

EAN

4047424006740

Productomschrijving

eren aremeren en er zuurstof komt, zich het onkruid minder snel terug meer verspreiden.

De LUMAG WKB-300 onkruidborstelmachine is een uitkomst voor iedereen die het onkruid effectief en gemakkelijk wil verwijderen. Met het veelzijdige tuingereedschap ben je binnen no-time van het onkruid verlost. Maar het staal dat gebruikt wordt, is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Hierdoor hoef je geen bestrijdingsmiddelen of andere schadelijke chemicaliën te gebruiken.

De 6 staalborstels die meegeleverd worden, borstelen het onkruid eenvoudig weg. Ook worden de bodemniveaus gegraven, waardoor het onkruid minder snel terugschiet en er meer zuurstof door de grond gaat. Zo kun je de planten nog goed laten groeien ook al bestrijd je het onkruid. Met de WKB-300 zie je meteen resultaat en hoef je niet veel tijd te besteden aan het verwijderen van onkruid.

De WKB-300 is een krachtig en veelzijdig tuingereedschap. De 5 PK is voldoende kracht voor verschillende soorten erosiebestrijding. Met zijn lichtgewicht constructie en verschillende draaggrepen is de onkruidmachine makkelijk mee te nemen. De aangename geluidsweergave maakt het een comfortabel gereedschap om mee te werken. Of je nu in de tuin werkt of als vakman, je hebt met de LUMAG WKB-300 de perfecte onkruidborstel voor elke klus.