Categoriën

LUMAG houtklover 7 ton (HOS7N)

LUMAG houtklover 7 ton (HOS7N)

  • € 659,95

Productcode

3483

Categorie

Kloofmachines

EAN

7435121961900

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Lumag

Artikelcode

3483

EAN

7435121961900

Productomschrijving

machine 7 ton De LUMAG HOS7N houtkloofmachine is voorzien van een 7-tons cilinder. Deze is voorzien van een automatische veiligheidssysteem tegen overbelasting. Het buismateriaal van de cilinder is gemaakt van staal. De hydraulische unit is uitgevoerd met een inklapbaar houten wiel waardoor deze makkelijk verplaatst kan worden in de werkplaats. Het bedienpaneel is voorzien van een drukknop en een stroomkabel. Daarnaast wordt de machine geleverd met een verplichte beschermkap.

De LUMAG houtklover 7 ton (HOS7N) is een krachtige, horizontale, hydraulische houtkloofmachine. Hij is geschikt voor zowel particuliere als semi-professionele gebruikers en is compact en veilig uitgevoerd. Het bedienpaneel is voorzien van een drukknop en een stroomkabel. De hydraulische unit is uitgerust met een inklapbaar houten wiel, zodat deze gemakkelijk kan worden verplaatst.

De cilinder heeft een krachtig vermogen van 7 ton en is gemaakt van hoogwaardig staal. Dit materiaal is torsievrij en heeft een automatisch overbelastingbeveiligingssyteem. Daarnaast wordt de machine geleverd met een verplichte veiligheidskap.

De LUMAG HOS7N is ontworpen voor het gemakkelijk haten kloven van hardhout als kastanje- en eikenbomen. Hij is extreem gebruiksvriendelijk en is ideaal voor respectievelijk de thuisgebruiker of semi-professionele gebruiker die veel met hout te maken heeft.