Categoriën

LUMAG hakselaar 230V HC10E-NL

LUMAG hakselaar 230V HC10E-NL

  • € 1.534,50

Productcode

5191

Categorie

Hakselaars

EAN

7435122171131

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Lumag

Artikelcode

5191

EAN

7435122171131

Productomschrijving

rechter

De Lumag hakselaar HC10E-NL is een krachtige, compacte machine met een 22000 Watt 230 Volt motor en duplex mestrommel. De hakselaar kan worden gebruikt voor het versnipperen van bosbouwproducten tot meststoffen, met name bij vrijwel alle takken van bosbouw. Daarnaast is de machine handig voor het verkleinen van kleine en middelgrote takken. De hakselaar wordt geleverd met een veiligheidsset (bril en gehoorbeschermers), urenteller en afdekhoes.

Met de scharnierbare inworptrechter vormt deze Lumag-hakselaar een compleet, professioneel stuk gereedschap om het werk uit te voeren op de manier die je verlangt. De inworptrechter kan worden ingesteld op de gewenste hoogte, afhankelijk van de beginfase van het te verwerken materiaal. Daarnaast is de uitworptrechter verstelbaar, zodat je het werk met gemak en efficiency kunt uitvoeren. Dankzij het eenvoudig stapsgewijs schoonmaken, houd je je hakselaar altijd in optimale staat.

Als aanvulling op het juiste gereedschap voor je tuinwerken, is de Lumag hakselaar HC10E-NL de ideale keuze voor het professionele, compacte apparaat dat je nodig hebt. De hakselaar is verkrijgbaar als een complete set, waardoor je klaar bent om direct te gaan snoeien. Zo kun je jouw takachtige materiaal versnipperen en vermalen naar het formaat dat jou het beste past.