Categoriën

Lumag VS80C trilstamper

Lumag VS80C trilstamper

  • € 1.582,90

Productcode

3302

Categorie

Stampers

EAN

7435121958924

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Lumag

Artikelcode

3302

EAN

7435121958924

Productomschrijving

stans buisreductie bougie.

DeLumag VS80C trilstamper is ideaal voor het verdichten van kleibodem of ander los materiaal in greppels en andere smalle ruimtes. Deze trilstamper is erg krachtig vanwege de 4-takt 6,5 PK benzinemotor en de smalle stampvoet. Het lage vibrationsniveau vermindert de trillingsbelasting van de machine. De VS80C trilstamper wordt geleverd met een transportwielenset met een stangbuisreductie bougie voor optimale prestaties en duurzaamheid.

DeVS80C trilstamperheeft een compacte en lichtgewicht constructie, waardoor hij eenvoudig is te manoeuveren en reisbaar. Daarnaast is de trilstamper uitgerust met een brandstofvulopening voor eenvoudige brandstofvulcapaciteit. De motor is voorzien van een gestroomlijnde airfilterencapsule voor het verbeteren van de loopzin en verminderde vervuiling. Dit komt de betrouwbaarheid van het apparaat ten goede.

DeLumag VS80C trilstamperis een krachtige machine die het verdichten en bedden van materiaal in smalle ruimtes eenvoudig maakt. Deze trilstamper is licht en compact en biedt de uitstekende duurzaamheid met een vlakke verdichting die zorgt voor stabiele grondomstandigheden. Met deze trilstamper geniet u van een geruisloos en versneld werkproces.