Categoriën

Quad / trike motorheftafel 700 Kg ROOD

Quad / trike motorheftafel 700 Kg ROOD

  • € 1.535,55

Productcode

14066

Categorie

Motorliften

EAN

7435125019034

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14066

EAN

7435125019034

Productomschrijving

gerust met remklauwenGeschikt voor de meeste personen- en terreinmotorenGeremde as

Deze HBM quad/trike motorheftafel 700 Kg in het rood is een professionele universele heftafel die geschikt is voor diverse motorfietsen en -voertuigen. Dankzij de zowel hydraulische als pneumatische bediening is het gemakkelijk te gebruiken. Deze motorheftafel is voorzien van een afneembare oprijplaat en bevat remklauwen die geschikt zijn voor de meeste personenmotoren en terreinmotoren. Daarnaast is het uitgerust met remmen op de as.

Het gebruik van een motorheftafel is een uitstekende oplossing voor het opbergen, onderhoudswerkzaamheden, monteren en demonteren van grote motoren, zitgrasmaaiers, quads, trikes, scooters en bromfietsen. Door de krachtige motorheftafel is het gemakkelijk om een beschadigde auto op te heffen en reparaties uit te voeren.

Door de geavanceerde technologie die in deze HBM Quad/Trike motorheftafel 700 Kg is verwerkt, bent u verzekerd van een veilige en effectieve oplossing voor het onderhouden en repareren van motorvoertuigen. De stevige en stabiele constructie maakt het een perfecte optie voor professioneel gebruik. U kunt deze motorheftafel vertrouwen voor het uitvoeren van ingewikkelde reparaties op motorvoertuigen.