Categoriën

HYUNDAI betonzaag / bandenzaag / motorslijper 58 cc

HYUNDAI betonzaag / bandenzaag / motorslijper 58 cc

  • € 659,95

Productcode

14484

Categorie

Stenenzagen

EAN

8718502562668

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HYUNDAI

Artikelcode

14484

EAN

8718502562668

Productomschrijving

urde water neemt het stof en het vuil mee, waardoor de levensduur van het zaagblad wordt verlengd en het comfort tijdens het werken vergroot.

De HYUNDAI betonzaag/bandenzaag is een multifunctionele machine voor de stratenmaker en de hovenier. Deze uitstekende slijper is volledig geschikt voor zware taken met een enorme kracht van 58 cc. De zaagblad van 300 mm zorgt voor het gemakkelijk kunnen doorboren vaste stoffen zoals beton en andere harde stoffen.

De comfortabele ergonomische vorm van het handvat staat garant voor een perfecte bedieningsmogelijkheid. Het cirkelzaagblad met diamant wordt op natuurlijke wijze gekoeld met behulp van koelwater, wat wordt geïnjecteerd in de beschermkap van de cirkelzaag. Dit koelwater zal helpen bij het verminderen van het stof en het vuil, waardoor de levensduur van het zaagblad wordt verlengd.

Bovendien wordt deze HYUNDAI betonzaag/bandenzaag geleverd met een koffer en een gereedschapsset voor een moeiteloze installatie. Ervaar de kracht, prestaties en flexibiliteit van deze slijper, waarmee je verschillende taken kunt realiseren. Deze geweldige en krachtige machine staat garant voor een perfect resultaat voor al je werkzaamheden.