Categoriën

HBM 4-takt 7 PK benzine hakselaar

HBM 4-takt 7 PK benzine hakselaar

  • € 1.095,55

Productcode

14021

Categorie

Hakselaars

EAN

7435125733763

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14021

EAN

7435125733763

Productomschrijving

eschikt voor bijna iedere tuintaak.

Met de HBM 4-takt 7 PK benzine hakselaar van ArtikelTotaal kun je makkelijk je hout en snoeiafval versnipperen. Het compacte design maakt het eenvoudig om voor kleinere oppervlaktes te gebruiken. Daarnaast zijn de brede rubberen wielen perfect om het apparaat gemakkelijk te verplaatsen om overal waar je het nodig hebt te gebruiken. Met een maximale doorgang van 7 centimeter zijn takken in verschillende maten geen enkel probleem.

Deze krachtige hakselaar heeft een vermogen van 7 PK en is daarmee een waardevolle ondersteuning voor klussen in de tuin. Of het nu gaat om takken afkappen of afval versnipperen: je hebt overal in je tuin makkelijk toegang tot je apparatuur.Dankzij het veiligheidsvoorzieningen van de hakselaar wordt je tijdens het werken beschermd.

Met deze HBM 4-takt 7 PK benzine hakselaar heb je een krachtige, veilige en betrouwbare manier om bijna iedere tuinklus aan te pakken. Dankzij de uitstekende portabiliteit zet je het gemakkelijk overal neer waar je het nodig hebt. Wees er zeker van dat je altijd het juiste materiaal hebt om snel en effectief tuintaken uit te voeren.