Categoriën

RODAC rem- en koppelingsontluchter

RODAC rem- en koppelingsontluchter

  • € 714,95

Productcode

4303

Categorie

Ontluchters

EAN

8717659190922

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

RODAC

Artikelcode

4303

EAN

8717659190922

Productomschrijving

inclusief alle benodigde accessoires. Dit apparaat biedt uitmuntende prestaties door koppelingen in situaties te desinfecteren waar verhoogde drukken optreden. Met zijn maximaal te weerstaan druk tot 10 bar, is deze RODAC rem- en koppelingsontluchter de ideale keuze voor zwaar belaste olie- en remfluidsystemen.
Met zijn licht materiaal en solide constructie, zal de RQN4080 een grote vooruitgang zijn voor uw werkplaats. Met een inhoud van 5 liter, specifieke werkdruk tot 6 bar en 2,5 bar voor het brake fluid supply tank is dit een compacte en veilige keuze. De greep aan de bovenzijde maakt het erg gebruiksvriendelijk, waardoor het lidmaatschap u met de best mogelijke prestatie en precies resultaat zal voorzien.
De RODAC Rem- en koppelingsontluchter heeft een evenwichtig design met kabellengte van 240 mm, een breedte van 310 mm en een hoogte van 620 mm en een gewicht van 10 Kg. Met Intrastat 84671110 is dit een uitstekend product in de klasse van de rem- en koppelingsontluchters. Dit is de geschikte keuze voor het verrichten van diverse remklusklussen in termen van ontwikkeling, onderhoud en inspectie. Met betrouwbare en krachtige prestaties in combinatie met een eenvoudige bediening, is er geen twijfel dat de RODAC een toonaangevend product is in werkplaatsen over de hele wereld.
De RODAC rem- en koppelingsontluchter is de ideale oplossing voor al uw remklusjes. Uw werkplaatsinrichting wordt volledig geprofiteerd met deze RODAC rem- en koppelingsontluchter, met zijn maximaal te weerstaan druk van 10 bar, licht gewicht en compact ontwerp. Dankzij de compacte afmetingen is de RODAC makkelijk te vervoeren en te gebruiken in diverse werkplekken. U kunt er zeker van zijn dat u door het aanschaffen van deze RODAC rem- en koppelingsontluchter kwaliteitsvolle prestaties en precieze resultaten zult behalen. Dit is de eerste keuze als het gaat om de uitrusting van uw werkplaats.