Categoriën

RODAC elektrische rem- en koppelingsontluchter 5 liter

RODAC elektrische rem- en koppelingsontluchter 5 liter

  • € 2.198,90

Productcode

4302

Categorie

Ontluchters

EAN

8717659238853

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

RODAC

Artikelcode

4302

EAN

8717659238853

Productomschrijving

regelaar van druk en capaciteitMet de RODAC elektrische rem- en koppelingsontluchter 5 liter bent u verzekert van een veilige en gemakkelijke purgeerprocedure van het remsysteem in minder dan 15 minuten met slechts 1 operator! De ontluchter heeft een uniek vuldumeenheid met een automatische stop, een reservoir van 5 liter, beperkte afmetingen en een optimaal opbergsysteem. Tevens beschikt de RODAC elektrische rem- en koppelingsontluchter 5 liter over een druk van 0 tot 6 bar en een reserve-tank van 1 liter. De dubbele regelaar voor druk en capaciteit garandeert daarnaast een nauwkeurige purgeerprocedure. Met de RODAC elektrische rem- en koppelingsontluchter 5 liter is veilig en gemakkelijk purgeren van het remsysteem mogelijk in minder dan 15 minuten met slechts 1 operator!

Met de RODAC elektrische rem- en koppelingsontluchter 5 liter bent u verzekerd van een veilige en gemakkelijke purgeerprocedure van het remsysteem in minder dan 15 minuten met slechts 1 operator! De ontluchter heeft een unieke vullumeenheid met een automatische stop, een reservoir van 5 liter, beperkte afmetingen en een optimaal opbergsysteem. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale purgeerprocedure. Tevens beschikt de RODAC elektrische rem- en koppelingsontluchter 5 liter over een druk van 0 tot 6 bar en een reserve-tank van 1 liter. Met de dubbele regelaar van druk en capaciteit garandeert de elektrische rem en koppelingsontluchter 5 liter een nauwkeurige purgeerprocedure.

Met de RODAC elektrische rem- en koppelingsontluchter 5 liter zorgt u ervoor dat u veilig en snel purgeert van het remsysteem met slechts 1 operator. De ontluchter heeft een enorm voordeel ten op zichte van andere reguliere ontstoffingssystemen door de automatisch stop en het vullerreservoir van 5 liter. De beperkte afmetingen en het optimaal opbergsysteem maken de ontluicher nog gebruiksvriendelijker. Daarnaast biedt het apparaat een druk van 0 tot 6 bar en een reservetank van 1 liter voor een nauwkeurige purgeerprocedure.

Met de RODAC elektrische rem- en koppelingsontluchter 5 liter bent u verzekerd van een veilige en gemakkelijke purgeerprocedure van het remsysteem binnen 15 minuten met slechts 1 operator. Het revolutionaire vuldumeenheid met de mogelijkheid tot automatisch stoppen, een reservoir van 5 liter, beperkte afmetingen, optimaal opbergsysteem, drukkingsbereik van 0 tot 6 bar en reservetank van 1 liter maken de purgeerprocedure nog makkelijker en nauwkeuriger. Kortom, met de RODAC elektrische rem- en koppelingsontluchter 5 liter is een veiligere, gemakkelijkere en nauwkeurigere purgeerprocedure mogelijk!