Categoriën

Werkbank 136 cm PROFI met kastenwand

Werkbank 136 cm PROFI met kastenwand

  • € 1.314,50

Productcode

14020

Categorie

Gereedschapskasten

EAN

7435125721708

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14020

EAN

7435125721708

Productomschrijving

artenwand:

Deze professionele HBM 136 cm PROFI werkbank met kastenwand is voorzien van een ladenblok met vier brede lades. Al deze laden zijn voorzien van kogelgelagerde geleiders die makkelijk open en dicht gaan. Bovendien zorgen antislipmatten ervoor dat de inhoud niet meer zo gemakkelijk gaat schuiven. Daarnaast beschermen vier beschermstrippen de hoeken van de werkbank tegen stoten.

Bovendien biedt de kastenwand van deze werkbank extra handige opbergruimte. De kasten zijn voorzien van 5 vakken die je op verschillende manier in kunt delen en naar wens kan installeren. De werkbank heeft ook een bovenblad met een extra grote werkruimte. Hier heb je genoeg ruimte om al je gereedschap en materialen te plaatsen. De onderzijde van de werkbank heeft ook 4 wielen voor een betere mobiliteit.

De werkbank is gemaakt van sterk metaal dat onder alle omstandigheden een lange levensduur garandeert. Met deze sterke constructie kan je de werkbank makkelijk voor verschillende projecten gebruiken. De werkbank is ideaal voor klusjes waarbij gereedschap en materialen dicht bij elkaar gehouden moeten worden.