Categoriën

HBM 16-delig DeLUXE modulaire werkplaatssysteem

HBM 16-delig DeLUXE modulaire werkplaatssysteem

  • € 3.958,90

Productcode

14273

Categorie

Gereedschapskasten

EAN

7435125625686

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14273

EAN

7435125625686

Productomschrijving

gespaakte scharnieren.

Het HBM 16-delig DeLUXE modulaire werkplaatssysteem is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een degelijke, georganiseerde werkplek. De samenstelling van verschillende kasten met ruime gereedschapsladen helpt op een efficiënte manier gereedschap en materiaal op te slaan en het gehele systeem is gestabiliseerd met solide kogelgelagerde geleiders en aan elkaar gespaakte scharnieren. De combinatie van al deze eigenschappen maken dit modulaire systeem tot een uitstekende keuze voor zowel thuis als professionele werkplaatsen.

Het HBM modulaire systeem bestaat uit 16 modules waarmee je eenvoudig een optimaal op jouw wensen aangepaste werkplek kunt samenstellen. Doordat de kasten bovendien ook nog eens worden geleverd met stickers, waarmee je de kasten kan labelen, behoud je altijd het overzicht. Daarnaast worden ook nog 3x2 handige opbergbakken geleverd waarmee al je klein gereedschap en accessoires een vaste plek krijgen.

Het HBM 16-delig DeLUXE modulaire werkplaatssysteem heeft dus alles in huis dat je nodig hebt voor de oprichting van een professionele werkplek. Met al zijn eigenschappen is het duidelijk dat dit systeem een aanvulling zal zijn op jouw productiviteit en efficiëntie.