Categoriën

HBM PROFI 6.5 PK trilstamper

HBM PROFI 6.5 PK trilstamper

  • € 1.274,90

Productcode

14048

Categorie

Trilplaten

EAN

7435125693647

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14048

EAN

7435125693647

Productomschrijving

owel binnen als buiten.

Werken op bouwwerven, de tuin of andere plekken waar krachtige machines nodig zijn, vraagt om professionals. Met de HBM PROFI 6.5 PK trilstamper heb je een betrouwbare, krachtige machine waar je op kunt vertrouwen. Dit apparaat heeft een nieuwe 6,5 pk motor. Deze motor heeft een zware kracht en is daarom perfect voor moeilijk bereikbare plaatsen, ook in smalle doorgangen. Het apparaat is perfect voor gebruik in zowel binnen-, als buitenomstandigheden.

HBM PROFI 6.5 PK trilstamper is de perfecte machine voor professionele gebruikers. Met deze krachtige motor sla je al je perfecte stempels. Het is een robuste, duurzame en betrouwbare machine voor al je bouw- en straatwerken. Er zijn werktuigkundige versnellingen geïntegreerd waarmee je kunt werken onder diverse omstandigheden. Je bent voorzien van een tweede handgreep waarmee je gemakkelijk kunt handelen. Verder heb je altijd de mogelijkheid om de vibratie te regelen.

HBM PROFI 6.5 PK trilstamper is de perfecte machine voor jouw professionele wandel en straatwerk. Het is een robuuste machine met een krachtige 6,5 pk motor waarop je kunt bouwen. Je hebt gemakkelijke tweede handgreep en werktuigkundige versnellingen waarmee je kunt werken onder verschillende omstandigheden. Ook kun je de vibratie eenvoudig regelen. Dit apparaat is ideaal voor gebruik binnen en buiten en is de perfecte machine voor al je bouwwerk.