Categoriën

LUMAG stobbenfrees 13.1 Pk (benzine)

LUMAG stobbenfrees 13.1 Pk (benzine)

  • € 2.165,90

Productcode

5036

Categorie

Stronkenfrezen

EAN

7435121968909

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Lumag

Artikelcode

5036

EAN

7435121968909

Productomschrijving

vernielen en het wegfrezen van de boomstronken hoog staat.

De LUMAG stobbenfrees 13.1Pk uit de categorie Huis &Tuin gereedschap / tuingereedschap / stronkenfrezen heeft een 4-takt benzinemotor met 13.1Pk vermogen. Hiermee kunnen gebruikers snel en eenvoudig boomstronken en wortels wegfrezen. Door het vermogen kunnen de wortels tot een diepte van 235 mm onder het maaiveld wegfrezen en de boomzelf tot 600 mm boven het maaiveld. Dit vermogen zorgt ervoor dat een kettingzaag niet hoog staat overbodig is bij het vernielen en wegfrezen van de boomstronken.

De LUMAG stobbenfrees 13.1Pk bezit een twee uitlopende rupsen waardoor hij niet alleen krachtig is, maar ook wendbaar en betrouwbaar. Hij is licht van gewicht en heeft een grote brandstoftank waardoor je langere tijd kunt werken zonder de stobbenfrees te moeten bijvullen. De frees heeft een krachtige start die kinderspel maakt, zelfs bij lage temperaturen. Ook is hij geschikt voor de meest extreme omstandigheden.

De LUMAG stobbenfrees 13.1Pk is een krachtig en superdig tuingereedschap. Dankzij de stabiele constructie, degelijke prestaties en robuuste componenten kan deze machine zowel door professionals als door particulieren gebruikt worden voor een lange tijd. Als je klaar bent met werken, kun je de machine gemakkelijk en snel opslaan waardoor hij ook geschikt is voor thuisgebruikers.