Categoriën

LUMAG veegmachine / sneeuwruimer KM600N

LUMAG veegmachine / sneeuwruimer KM600N

  • € 1.164,90

Productcode

5039

Categorie

Sneeuwfreesmachines

EAN

7435121968923

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Lumag

Artikelcode

5039

EAN

7435121968923

Productomschrijving

leverd met 2-kanaals bedieningStevig frameNeerklapbare handgreepZwaar uitgevoerde beugel.

De LUMAG veegmachine / sneeuwruimer KM600N is een krachtige machine met een 6,5 Pk benzine motor met een breedte van 60 cm. Deze machine is zeer geschikt voor zowel bedrijfsmatig als particulier gebruik. Niet alleen is het een veegmachine, maar ook een vuilopvangmachine en sneeuwschuiver. Daarnaast zijn er vele voordelen zoals een professionele uitvoering, een 2-kanaals bediening, een stevig frame, een neerklapbare handgreep en een zwaar uitgevoerde beugel.

Met deze LUMAG kun je altijd rekenen op een perfect resultaat, of het nu gaat om vegen, opruimen of sneeuw schuiven. Het besturen van de machine is erg comfortabel dankzij de ergonomische, neerklapbare handgreep. Het stevige frame maakt het mogelijk om in elk terrein te werken. Ook is deze machine geschikt voor vuilopvang waardoor je in één keer meerdere taken kunt doen.

De LUMAG veegmachine / sneeuwruimer KM600N is zeer geschikt voor zowel de zakelijke gebruiker, als de particuliere gebruiker. Of je nu kiest voor het intensive gebruik in een bedrijf, of voor thuis om op te ruimen, met deze machine kun je altijd rekenen op een professioneel resultaat.De combinatie van techniek, comfort en efficiëntie maken deze machine uniek.