Categoriën

LUMAG veegmachine / sneeuwruimer KM800

LUMAG veegmachine / sneeuwruimer KM800

  • € 1.314,50

Productcode

5038

Categorie

Sneeuwfreesmachines

EAN

4047424004869

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Lumag

Artikelcode

5038

EAN

4047424004869

Productomschrijving

en wegwerkzaamhedenGemakkelijk te bedienen motor met 6,5pkHeavy duty messen op de schans zorgen voor het verwijderen van grint, sneeuw of afvalMakkelijk toegankelijke klep onderaan het chassis voor het reinigen van de messen

De LUMAG veegmachine / sneeuwschuiver KM800 is een multifunctionele 3-in-1 machine voor bedrijfsmatig gebruik, maar ook voor veegactiviteiten thuis. De machine is voorzien van een krachtige 6,5pk benzinemotor en is gemakkelijk te bedienen. Met de heavy-duty messen op het chassis verwijder je gemakkelijk grint, sneeuw of afval. Daarnaast is er ook een gemakkelijk toegankelijke klep onderaan het chassis voor het reinigen van de messen.

De LUMAG veegmachine / sneeuwschuiver KM800 is zeer bestendig en geschikt voor diverse wegwerkzaamheden. De stevige constructie en het plaatmateriaal dat is vervaardigd uit 6 mm staal, maken de machine geschikt voor intensief gebruik. Voor extra bedieningsgemak is hij voorzien van een koppelbare slangklep en softstart voor het opstarten met minimale trillingen.

De LUMAG KM800 maakt het verwijderen van sneeuw, grint of ander afval eenvoudiger. Met de handige 3-in-1-functie heb je één machine die de taak van een veegmachine, vuilopvangmachine en sneeuwschuiver vervult. Het handige handleiding en onderhoudsbijbehorende tips maken het gemakkelijker om de machine goed te gebruiken en het onderhoud ervan te vergemakkelijken.