Categoriën

LUMAG veegmachine / sneeuwruimer KM1000

LUMAG veegmachine / sneeuwruimer KM1000

  • € 1.974,50

Productcode

5040

Categorie

Sneeuwfreesmachines

EAN

4047424006481

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Lumag

Artikelcode

5040

EAN

4047424006481

Productomschrijving

rote lichtmastKrachtige benzinemotor von 6.5 PKGEcertificeerdHandgreep, draaibaarVoorzien van transportwielenGeschikt voor lijmpistoolEenvoudig te bedienen, vrij in hoogte verstelbaar

De LUMAG KM1000 veegmachine / sneeuwruimer is ontwikkeld voor professioneel gebruik in verschillende omgevingen. Het is voorzien van een indrukwekkende 6.5 Pk benzinemotor voor krachtige prestaties. Met een breedte van 100 cm is deze machine uitermate geschikt voor verschillende taken, zoals het opruimen van dikke sneeuw, het vegen van grote oppervlakken en het opvangen van allerlei vuil. Dankzij de lichtmast bovenop de machine heb je ook overdag een goed overzicht.

De LUMAG KM1000 veegmachine / sneeuwruimer heeft vele handige kenmerken. Zo is de handgreep verstelbaar en vind je er verschillende transportwielen. Daarnaast is de machine ook voorzien van een lijmpistool; door dit systeem wordt je werk een stuk eenvoudiger. Met de verstelbare handle kun je de machine gemakkelijk bedienen, zodat hij zich automatisch aanpast aan het werkvlak.

Kortom, de professionele LUMAG KM1000 veegmachine / sneeuwruimer is ontworpen voor intensief gebruik en is dus een geschikte keuze voor bedrijven en particulieren. Deze veelzijdige machine biedt een veelzijdige set functies, waardoor je meerdere taken tegelijk kunt uitvoeren. Niet alleen is het een praktisch gereedschap, maar het maakt ook je taak een stuk eenvoudiger.