Categoriën

Gereedschapswagen / werkbank 170cm ZWART

Gereedschapswagen / werkbank 170cm ZWART

  • € 1.424,50

Productcode

5293

Categorie

Werkbanken

EAN

7435125081086

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5293

EAN

7435125081086

Productomschrijving

)

Deze gereedschapswagen / werkbank is geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en kan gemakkelijk rekenen op een lange levensduur. Met een afmeting van 170 cm is deze gereedschapswagen / werkbank perfect voor iedereen die een samenhangende en professionele werkomgeving nodig heeft. Het elegante design in het zwart is afgewerkt met een poedercoating. De degelijke bouw zorgt voor vele jaren werkplezier.

De gereedschapswagen / werkbank is uitgerust met soepellopende kogelgelagerde laden en een centraal afsluitbaar slot met 2 x 2 sleutels. De laden kunnen volledig geopend worden en de deur wordt gezekerd met een magneetsluiting. Ook zijn er antislipmatjes bij gemonteerd in de laden. Het massieve houten werkblad heeft een dikte van 4 cm en biedt een stevig platform waarop je allerlei taken kan uitvoeren.

Met deze gereedschapswagen / werkbank kom je uiterst professioneel voor de dag in je werkplaats. Vanwege de perfecte balans tussen kwaliteit en prijs, is deze gereedschapswagen / werkbank de perfecte aanvulling voor elke doe-het-zelver of professional. Niet alleen is hij stevig gebouwd en functioneel voor lange termijntoepassingen, maar deze gereedschapswagen / werkbank is bovendien een waardevolle aanvulling voor je werkplaats.