Categoriën

LUMAG rupsdumper VH500A

LUMAG rupsdumper VH500A

  • € 5.696,90

Productcode

14368

Categorie

Dumpers

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Lumag

Artikelcode

14368

Productomschrijving

 196 ccmMax. hefkracht 200 kgMax. draaicirkel 210 mmDe LUMAG rupsdumper VH500A is een minidumper die optimale prestaties levert bij diverse bouw- of klussenwerkzaamheden, zoals het transporteren van losse materialen. Het compacte ontwerp en de handige bedieningsknoppen van deze machient zorgen ervoor dat hij makkelijk in gebruik is, zowel binnen als buiten.

De LUMAG rupsdumper VH500A is een ideale oplossing voor het vervoeren van diverse grondstoffen, materialen en andere heftaken. De minidumper uit de VH-500 serie is speciaal gemaakt voor een veelzijdige en krachtige prestatie. De machine is voorzien van een krachtige benzinemotor met een maximaal vermogen van 6,8 pk en een hefkracht van 200 kg. Daarnaast is de VH500A volledig hydraulisch bedienbaar.

De speciaal ontworpen kiepbak stelt gebruikers in staat om al het materiaal voorzichtig af te voeren. Daarnaast is de LUMAG rupsdumper VH500A ook voorzien van een draaicirkel van maar liefst 210 mm voor een perfecte navigatie. De bediening van deze machine vereist slechts minimale instapkennis, wat gebruikers in staat stelt de machine gemakkelijk en efficiënt te gebruiken. Bovendien is deze mini dumper ook startklaar en wordt het geleverd met een gedetailleerde handleiding.