Categoriën

Motorheftafel 700 Kg ROOD

Motorheftafel 700 Kg ROOD

  • € 1.424,50

Productcode

5240

Categorie

Motorliften

EAN

7435122178109

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5240

EAN

7435122178109

Productomschrijving

vernislaag

De HBMMotorheftafel 700 Kg ROOD is een professioneel gebruikte professionele uitvoering, voorzien van de beste mogelijkheden op het gebied van prestaties. De motorheftafel is zowel hydraulisch als pneumatisch te bedienen. Meerdere extra's zoals een luxe voorwielklem met velgbescherming en een doorrijdstop, staan voor een veilige en comfortabele meting.

De motorheftafel beschikt daarnaast over een afneembare oprijplaat. Er is een uitneembare uitsparing in de tafel geplaatst, voor het eenvoudig uitnemen van het achterwiel. Een separate hydraulische en pneumatische pomp, instelbare stelvoeten en een valbeveiliging zorgen voor extra gebruiksgemak. De motorheftafel heeft bovendien een rode vernislaag, wat leidt tot een verfijnde afwerking.

Deze motorheftafel is zo ontwikkeld, dat moeiteloos het werkplaatsproces bevorderd wordt. Uw motor- en heftafelproces wordt hiermee gemakkelijk gemaakt. De motorheftafel biedt niet alleen kracht, maar ook veiligheid, duurzaamheid en een professioneel uiterlijk. Uw garage of professionele ruimte krijgt zo een luxe aanvoelen, terwijl uw vochtige en harde werkomgevingen optimaal benut worden.