Categoriën

Motorheftafel 700 Kg ZWART

Motorheftafel 700 Kg ZWART

  • € 1.314,50

Productcode

5282

Categorie

Motorliften

EAN

7435125019027

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5282

EAN

7435125019027

Productomschrijving

ar uitvoering


De motorheftafel 700 Kg ZWART van ARTIKELTOTAAL is een professionele en luxe uitvoering, die geschikt is voor zowel hydraulische als pneumatische bediening. Hierdoor biedt de heftafel een zeer flexibele van gebruik voor diverse toepassingen. Met de standaard voorwielklem met velgbescherming is het voertuig veilig vast te zetten voor werkzaamheden. Aan de achterkant bevindt zich de doorrijdstop, die ervoor zorgt dat de auto niet onbedoeld kan worden voortgezet.

Voor gemakkelijk manoeuvreren en het vervoeren naar een andere plek is er ook een afneembare oprijplaat. Uw voertuig kan ook volledig op de heftafel worden gemonteerd, door de uitneembare uitsparing die de uitneembare uitsparing in de tafel biedt voor het achterwiel. Ook is er een afzonderlijke hydraulische en pneumatische pomp om het voertuig tot 25 cm te kunnen verheffen.

De heftafel is voorzien van stelvoeten die in hoogte ingesteld kunnen worden voor een optimale stabiliteit. Daarnaast heeft de motorheftafel een valbeveiliging die voorkomt dat het voertuig bij bepaalde omstandigheden kan zakken. De heftafel is uitgevoerd met een hoge kwaliteit en is sterk genoeg om voertuigen voor maximaal 700 kg te hijsen. Met deze motorheftafel van ARTIKELTOTAAL bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit.