Categoriën

Quad / trike motorheftafel 700 Kg ZWART

Quad / trike motorheftafel 700 Kg ZWART

  • € 1.424,50

Productcode

5280

Categorie

Motorliften

EAN

7435125583566

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5280

EAN

7435125583566

Productomschrijving

met rollerblokkenMaximaal te tillen gewicht 700 kgWielen waarmee motorheftafel vrij beweegbaar is.

De HBM quad/trike motorheftafel 700 Kg in het zwart is een universele heftafel die uitermate geschikt is voor de grote motoren, zitgrasmaaiers, quads, trikes, scooters en brommers die er op de markt zijn. Met een maximum tillend gewicht van 700 kg, is deze motorheftafel van hoge kwaliteit en is voorzien van moderne technologie. Deze motorheftafel is geschikt voor professioneel gebruik en kan zowel hydraulisch als pneumatisch bediend worden.

Het zwarte model wordt geleverd met een afneembare oprijplaat met rollerblokken die het desgewenst mogelijk maken om het te tillen motorvoertuig te verplaatsen. Hierdoor worden zwaar transporteerbare voertuigen eenvoudig verplaatst. Bovendien is de motorheftafel voorzien van wielen waarmee de heftafel vrij beweegbaar is, waardoor hij geleidelijk aan in alle richtingen gedraaid kan worden.

Deze universele HBM quad / trike motorheftafel 700 Kg in het zwart is ontworpen om een breed scala aan motorvoertuigen te heffen en te verplaatsen, waardoor proffesionele aanpassingen kunnen worden gemaakt. De zware, robuuste constructie garandeert een lange levensduur, temperatuurbestendigheid en slagvastheid, waardoor het een optimale, veilige oplossing is voor garages en werkplaatsen.