Categoriën

HBM 400V PROFI freesmachine

HBM 400V PROFI freesmachine

  • € 3.243,90

Productcode

14265

Categorie

Freesmachines

EAN

7435125270213

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14265

EAN

7435125270213

Productomschrijving

vernauwen van gatmaten, schuren, het maken van een aanpassing en het verwisselen van zagen.

De HBM 400V PROFI freesmachine is een professionele 400 Volt machine die eenvoudig en nauwkeurig in te stellen is. Daardoor kunnen zowel vakmensen als serieuze doe-het-zelvers precies werk verrichten. Met een hoog vermogen en toerenbereik heeft je alle precisie bij het boren door 45 mm staal. Deze machine is eenvoudig te gebruiken voor verschillende klussen zoals het vernauwen van gatmaten, schuren, een aanpassing maken en het verwisselen van zagen.

De HBM 400V PROFI freesmachine is duurzaam en heeft een hoog vermogen, waardoor je je taken op tijd en efficiënt kunt uitvoeren. Tevens heeft de machine het vermogen om te schuren, tappen, boren, en afwerking voor eenvoudige verwerking. Het product is gemaakt van kwalitatief sterk materiaal en heeft een slanke ergonomische vormgeving. Dit zorgt ervoor dat hij gemakkelijk in gebruik is en comfortabel ligt in je handen bij het werken aan projecten.

De HBM 400V PROFI freesmachine heeft een hoog niveau van nauwkeurigheid. Zelfs bij het plaatsen van kleine elementen krijg je de perfecte montage. Met deze machine is het ook mogelijk om in gebieden met moeilijke ruimtes te werken. Daarnaast heb je met deze machine minder vibraties en lawaai, waardoor je meer zekerheid krijgt tijdens de uitvoering van je taken.