Categoriën

FORCE 193-delige gereedschapswagen

FORCE 193-delige gereedschapswagen

  • € 1.318,90

Productcode

5035

Categorie

Gereedschapswagens gevuld

EAN

7435121967988

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Force

Artikelcode

5035

EAN

7435121967988

Productomschrijving

Rugleuning om lichaamsgewicht te verlichten verzwaarde onderzijde

De FORCE 193-delige gereedschapswagen is een professionele oplossing voor de gereedschapsbehoeften van elke doe-het-zelver. Met 193 delen gereedschap, verdeeld over 4 inlegtrays, is dit een uitgebreide voorraad aan professionele gereedschappen. De inlegtrays zijn vervaardigd uit olie- en benzinebestendige foam, waardoor de gereedschappen goed beschermd worden tegen slijtage.

De gereedschapswagen is voorzien van 7 kogelgelagerde laden die volledig uittrekbaar zijn, zodat je eenvoudig bij al het gereedschap kunt. Het geheel kan worden afgesloten met een cilinderslot. De rugleuning helpt om je lichaamsgewicht tijdens het verplaatsen van de gereedschapswagen te verlichten. Bovendien is de gereedschapswagen voorzien van een aantal verzwaarde onderzijdes, waardoor hij maximaal comfort en stabiliteit biedt.

De FORCE 193-delige gereedschapswagen is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een compleet gereedschapspakket. Dankzij de kogelgelagerde laden, het afsluitbare systeem, de rugleuning en de verzwaarde wielen is dit een uitstekende oplossing voor zowel beginners als professionals.