Categoriën

Gereedschapswagen 245-delig PREMIUM (CARBON inlay)

Gereedschapswagen 245-delig PREMIUM (CARBON inlay)

  • € 769,95

Productcode

5209

Categorie

Gereedschapswagens gevuld

EAN

7435125597549

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5209

EAN

7435125597549

Productomschrijving

eltjes waarvan 2 met remGereedschap inzetbaar in de diverse inlaysOpbergvak met deurOpbergvak met het merk AEGScope of levering:Deze 245-delige gereedschapswagen is voorzien van een gevarieerd assortiment aan gereedschap en accessoires, zoals een vlakslijpmachine (230 mm), een accuboormachine (13 mm), hydraulische tang, een universele waterpomp-knipper, een druppelvloeistofspuit, klauwhamers, kromme schroevendraaier, magnetische schroevendraaier, tangen, sleutelringen en meer.

De 245-delige Gereedschapswagen Premium CARBON Inlay van AEG staat bekend om het degelijke ontwerp en de duurzame opbouw. De wagen is voorzien van soepel lopende en kogelgelagerde laden, gecombineerd met een opbergvak met deur aan de zijkant en luxe CARBON look inlays, waarin het gereedschap uitstekend op te bergen is.

Deze gereedschapswagen heeft vier stevige wieltjes, waarvan 2 met rem, waarmee hij eenvoudig verschoven kan worden. Het geleverde materiaal bestaat uit een vlakslijpmachine, een accuboormachine, een hydraulische tang, een universele waterpomp-knipper, een druppelvloeistofspuit, klauwhamers, kromme schroevendraaier, magnetische schroevendraaier, tangen, sleutelringen en nog veel meer.

Gereedschapswagens worden voor vele professionele doeleinden ingezet. Dit maakt deze Gereedschapswagen Premium CARBON Inlay een perfecte keuze voor de professionele klusser. Met deze 245-delige gereedschapswagen van AEG maakt u van elke klus een succes!