Categoriën

HBM 262-delige PREMIUM gereedschapswagen met deur

HBM 262-delige PREMIUM gereedschapswagen met deur

  • € 791,95

Productcode

5262

Categorie

Gereedschapswagens gevuld

EAN

7435125597556

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5262

EAN

7435125597556

Productomschrijving

ommier slot

De HBM 262-delige PREMIUM gereedschapswagen is ideaal voor al uw professionele werkzaamheden! Deze uitvoerig uitgeruste set heeft 7 laden, afgesloten met een deur, en bevat 262 verschillende onderdelen in een handige verdeling. Kenmerkend is de indrukwekkende CARBON look inlays die een duurzaam en slijtvast resultaat geven.

Bovendien heeft de set een snelle Quick Lock ladevergrendeling, waardoor u veel tijd bespaard. De wagen is ook verrijdbaar en heeft twee normale wielen in combinatie met twee wielen met rem. Op de bovenplaat vindt u een verdeling waardoor het overzichtelijk maakt voor uw gereedschap. Daardoor bespaart u met de gereedschapswagen tijd en moeite, waardoor u uw dagelijkse werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren.

Tot slot is de HBM 262-delige PREMIUM gereedschapswagen tevens centraal af te sluiten met een meegeleverd sommier slot. Een opstaande rand rondom de lades zorgt voor extra veilig vasthouden van de lades. De lades in deze gereedschapswagen kunnen daarbij ook los per lade vergrendeld worden. Kortom, een echte must-have in uw werkplaats!